Het was druk op de weg. Verschrikkelijk druk. Bovendien had de kapster twintig minuten langer aan mskes haar gewerkt dan voorzien en vertrokken ze al met een achterstand. Ze hebben de Brusselse Ring vermeden door gedeeltelijk langs alternatieve wegen te rijden maar waren toch twee uur onderweg. Te laat voor één van de twee dingen die ze wilden doen.

Ze hebben van de nood een deugd gemaakt zijn in de Fnac binnen gesprongen. mske heeft “Winternacht” van Arnaldur Indriðason gekocht. Daarvoor had ze namelijk een kortingbon via “Zomer van het Spannende boek”. En terwijl ze daar was heeft ze dan maar “Koudegolf” ook meegebracht. Die heeft ze ook nog niet gelezen.

En volgens gegevens op een boekensite zou er al een volgende op komst zijn.

Nu moeten ze nog wel eens terug. Ah ja, die ene zaak is nog niet geregeld.