Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Is er iemand van de Colruyt in de zaal?

In de Colruyt verkopen ze appelsienen met een bekende naam, maar die nemen ze hier niet. Aan een tempo van een appelsien of vier per dag … reken maar uit.

De goedkopere appelsienen zijn nooit van het zelfde merk. Meestal zijn die lekker, sappig en zoet. Maar soms kan daar zo eens een wat minder zakske uit voortkomen. Soms droog, soms bitter, soms zuur.

Er moet toch een rede zijn waarom Colruyt telkens van kweker wisselt.

Dat zijn nu geen vragen om eens achter te horen. Dat zijn enkel klein bedenkingskes zo af en toe … vooral als je een goeie zoete hebt en denkt van: “waarom nemen ze de dees niet altijd?”

Previous

Een man met grote dorst

Next

Alles beschermen

1 Comment

 1. 17-12-2007, 17:11:23

  Een geluk dat ik geen sinaasappel eet.
  Geef mij maar een kiwi,peer, passievrucht,…
  Nog een fijne avond !
  http://christine003.skynetblogs.be
  °Ch

  —————————————————————————–

  17-12-2007, 18:59:22
  Hoi Mske
  Ja, Shame on me, tis al ff geleden, maar uiteindelijk geraak ik er wel. tja, das ook geen garantie, heb al al veel appelsienen gekocht, maar op ons werk leveren ze die in grote getallen in bulk soms niet te aanzien in welke toestand, maar kwa smaak, de beste die er zijn. Vraag me niet waar ze ze halen, want dat weet ik niet. In ieder geval niet in de winkel want daar wil geen kat ze… daarmee misschien dat wij ze krijgen, hahahaha!!!
  Lieve groetjes Mske en breek u hoofd niet teveel over zulke kleinigheden, al getuigd het van een heel mooi en goed levensinzicht. Allé, das mijn bescheiden mening, See ya XXX
  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

  —————————————————————————–

  17-12-2007, 19:01:04
  Hmmm
  … met schaamrood… het moest ‘getuigt’ zijn.

  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén