Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dagelijks eten

Dat ik geen afwisselend eten heb, dat weet al iedereen veronderstel ik. Ik krijg mijn dieeteten en dat is altijd hetzelfde. Zoveel te beter want als ze dat van een ander merk meebrengen haal ik mijn neus op.

Maar nu moet ge niet denken dat Slow en mske zo gediversifieerd eten. Neen hoor. Eigenlijk is dat ook altijd eenheidsworst.

Hoe ik dat weet? Wel, ik hoor mske dan vragen wat ze gaan eten. Soms zegt Slow dan eens frieten, soms zegt hij eens spaghetti, soms zegt hij nog iets anders.

Maar meestal zegt hij: “vlees, legummen en patatten”. Als dat niet eenzijdig is.

Previous

Het kan nog straffer

Next

Holder de bolder

5 Comments

  1. hier kenden ze d’r ook iets van, altijd ’t zelfde : wat gaan w’eten? Patatten met scheten!

  2. Je kan ter afwisseling ook eens brood met boterhammen proberen

  3. Ouderwets hoor..eigenlijk eet ik dat het minste…ik heb na zo’n maaltijd ‘savonds altijd nog lekkere trek..en dat is niet zo goed voor de lijn hehe!

  4. ms

    Slow beweert dat hij dat heeft van pasta, dat hij dan daarna sneller terug honger eet.

  5. Als opa zegt “wat eten we vanmiddag” zeg ik ook meestal vlees,groenten en patatten,want hij vraagt dat meestal als ik nog mijn kopje koffie aan het slurpen ben ’s morgens.Hij kookt meestal en ik mag suggesties geven.chic hé.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén