Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ge kunt nooit weten

mske was met de welpen te voet onderweg naar Lier toen haar gsm ging. Ze begreep niet wat er aan de andere kant gezegd werd en legde af.

Eigenaardig genoeg was ze toen wel wakker al had de gsm helemaal niets gezegd, geen toon, geen bel, geen sms. En toen luidden de klokken. “Dat is de automatische wekker” dacht mske. “Het lichtje van de gsm gaat aan” zei Slow, maar dat is gewoon op het uur dat de gsm in de week signaal geeft dat het tijd is om op te staan. mske sliep terug in.

Wat ze deed en waar ze was weet ze nu niet meer toen de gsm ging. Het was Zoneke deze keer, maar ze heeft niet geweten wat hij te zeggen had want ze werd wakker en net zoals de eerste keer had de gsm helemaal niets gezegd, geen toon, geen bel, geen sms. Het was al heel wat later en mske is dan maar opgestaan.

Ze gaat toch maar eens naar Zoneke bellen om te horen of hij niets te vertellen had.

Previous

Gewoon wat bijregelen

Next

Efkes beu

1 Comment

 1. 30-12-2007, 16:38:53
  zeg ms
  moet je hem dan wel bellen…als hij ‘niets’ te vertellen heeft.
  koenie kiplekker,vertelt ook dikwijls niets,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén