Toch wel een raar gevoel. mske wordt wakker, tien voor zeven zegt de wekker aan Slow’s kant van het bed. “Verdorie” denkt mske “dat wil zeggen 8u en opstaan als ik wil gaan zwemmen”. Maar ze dacht ook foert en kroop terug tussen de lakens.

Toen ze de klokken hoorde luiden en op de wekker keek dacht ze dat de paster of wie er dan ook voor die klokken zorgt, vergeten had die een uur vooruit te zetten, tot ze bedacht dat Slow misschien die wekker al vooruit had gezet. Ze draaide zich, tegen haar zin om, om naar de wekker langs haar kant te kijken. Wel ja, die kwam een uurke achterop.

Tja, die twee wekkers, die lopen geen van beide af, dat doet de gsm maar in den beginne stond er maar één wekker en als mske dan probeerde om, over Slow heen, het uur te zien, werd die wakker en zette zich recht om het uur te zien. mske kreeg er de kouw seskes van en Slow had geluk dat mske zonder hoofdkussen slaapt want anders …