Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eindejaarsbedenkingen

Bizar eigenlijk dat je vier jaar, door omstandigheden, alle elementaire comfort hebt moeten missen en dat daar geen haan naar gekraaid heeft, maar als je dan wat meeval hebt waardoor je toch iets kan verwezenlijken wat een ander nooit gemist heeft, het je niet gegund wordt. 
 
Bizar eigenlijk dat ze overal de mond vol hebben over de ziekte met de grote K, maar dat het voor de ene blijkbaar erger is dan voor de andere, aan de willekeur van de reacties te zien dan toch.
 
Bizar eigenlijk als je voor één keer je principes overboord gooit en toch eens hulp vraagt, ze zelfs de moeite niet doen om te antwoorden, zelfs niet om te zeggen dat ze je niet kunnen helpen.

Previous

Een kwestie van brievenbus

Next

Eindejaarsbalans der positiviteiten

1 Comment

 1. 31-12-2007, 19:32:34

  Het nieuwe jaar komt stilaan in zicht,
  tijd van vrede, feest en licht.
  Moge dit licht een heel jaar schijnen,
  ziekten en zorgen voorgoed verdwijnen.
  Strooi liefde en vriendschap onder elkaar,
  dan wordt 2008 een fantastisch jaar!

  http://emmy.skynetblogs.be
  emmy

  —————————————————————————–

  03-01-2008, 14:48:41

  Moge het een mooi jaar voor jullie worden, jullie werken aan jullie huis is jullie van harte gegund en moge jullie er nog lang van genieten,ieder doet met eigen woonst zijn eigen kunnen,keuze en genieten. Bizar dat men denkt hulp te moeten geven voor iets dat niet is, bizar met zoveel en zovelen.Zoveel bizar zelf meegemaakt en gezien,verschiet mij van veel bizar niet meer.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén