Er was eens … een LP, die van Broer was maar waar mske stapel op was. Hij stond vol protestliedjes over dingen die de jongeren van nu zich waarschijnlijk niet meer kunnen voorstellen. Een prachtig ding was het.

Toen mske onlangs de naam van de zanger op een Greatest Hits CD zag staan, kocht ze die CD maar de dingen die er op staan zijn meer de algemene songs die nu nog gekend zijn en niet die specifieke waar mske zoveel aan had.

Deze week haalde ze de CD nog maar eens uit zijn boxke en omwille van de moderne techniek mailde ze naar Broer. En Broer ging de plaat overzetten.

Vandaag echter mailde Broer dat hij op het internet een CD met het volledige concert had gevonden, daar waar de plaat er maar de helft van had bevat. En Slow gaat voor mske nog maar eens naar het platenwinkelke bellen. Die geraakte vorige keer ook goedkoper aan de zogezegd uitverkochte CD van het blij liedje.

Maar als hij er aan geraakt kan Broer deze keer op zijn hoofd staan als hij wil maar als hij de originele wil zal hij hem zelf ook moeten kopen.