Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van de top kan je laag vallen

Gisteren lazen we deze reactie op een postje over Mega Mindy. Blijkbaar, voor zover wij kunnen opmaken is Mega Mindy ergens het beste in. Wij, voor zover we weten echter niet.

We hebben het al meer gezegd, toppen interesseren ons niet. We hebben ook nog nooit aan iemand het recht gegeven ons blog te be- of te veroordelen. Dat blog is ons beste blog, daar hebben we genoeg aan.

Als iemand behoefte heeft om een top 100 te starten en daar plezier aan beleeft, voor ons niet gelaten, maar we hopen dan wel dat onze niet-aanmelding niet in het verkeerde keelgat schiet.

Het interesseert ons niet om blogs met elkaar te vergelijken, dat is niet mogelijk. Hun doel, hun opzet en hun inhoud verschillen zodanig dat het weer een zaak van gelijkgestemde -en stemmende- zielen gaat worden. Nog steeds, voor ons niet gelaten maar wij willen nu precies een geval apart zijn, met andere woorden origineel.

Wij willen niet de beste, de schoonste, de grootste, de slimste, de snelste, of wat dan ook wat eindigt op “ste” zijn. Dat zijn we sowieso … hier thuis.

Previous

Jerome Angus Graham III

Next

Waarom moeilijk maken als gemakkelijk ook gaat

1 Comment

 1. 06-01-2008, 17:33:33

  Ik deel uw mening over die top 100 volkomen.
  Ben ook niet van plan om daar aan mee te doen.

  Groetjes,
  van een ander geval apart.
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  Kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén