Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ella naar het instapklasje

Vandaag ging Ella voor het eerst naar school voor een halve dag. Toen mske in de internetgazetten las dat de instapklasjes zo overvol zaten en dan zag hoeveel kindjes in sommige van die klasjes zaten en de onmogelijkheid daarvan overdacht …

Ze belde Zoneke op. Blijkbaar maakte ze zich voor niets ongerust, want Zoneke vertelde dat het schooltje waar Amke en Ella gaan met hele kleine klasjes begonnen zijn in september zodat, als alle kindjes aanwezig zouden zijn, er 23 kindjes in het klasje zitten, wat mske eigenlijk nog veel vindt.

Previous

Good Morning America!

Next

Rode spruiten of mini rode kolen

1 Comment

 1. 07-01-2008, 23:00:26
  wat is veel?
  ooit (en da’s toch al zo’n 50 jaar (!) geleden) zat olive in een klas met zo’n 35-40 leerlingen en dat was ook nog zo op de lagere school… en uiteindelijk is het toch nog goed gekomen met haar hi hi
  http://olive. skynetblogs.be
  olive

  —————————————————————————–

  08-01-2008, 00:14:23
  hallo!
  reactie op jou reactie:mijn lakens hebben buiten gehangen en ze roken héééél fris,maar waren niet droog ,dus nog even in de droogkast .IK heb wèl graag gladgestreken lakens,ik vind dat zo luxueus om in te glijden als je ’s avonds in bed kruipt,hahaha.Maar ja niemand doet dat voor mij ,dus moet ik ze zelf strijken.Maar strijken is ook mijn liefste bezigheid niet ,in mijn update heb ik geschreven dat ik er terzelfdertijd een kletsnamiddag heb van gemaakt!!
  Ach wat betekent een cijfer in je huidig postje,het voornaamste is dat de juffrouw de kinderen graag ziet ,dan loopt het allemaal wel op wieltjes hoor!
  En die vertaling in je vorig postje: ik heb eens een site gevonden waar je een tekst kon laten vertalen ,gratis en voor niks. Ik heb me bijna een breuk gelachen met die vertaling!!Ik denk dat niemand die nog begrijpen!
  Joepie een gelijkgestemde: wat een flauwe zever met die blogs die de beste,de mooiste en wat weet ik allemaal zijn! Ik ken een blog waar er bijna meer prentjes en ik ben doodmoe en ik weet niet wat vertellen op staat dan wat anders…die staat hoog in the ranking! snap je dat? Ik doe daar ook allemaal niet aan me. Ik schrijf en ga lezen omdat ik dat graag doe .Punt.
  En jij!……doe zo voort ,ik geniet van je puntige teksten!
  http://dekindertjes.skynetbogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén