Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wees waakzaam – blijf waakzaam

Wanneer was het dat mske voor de eerste keer na drie jaar bij een kapper binnenstapte nadat ze met nieuwjaar besloot dat ze er wat ging aan doen? Maart? April?

Ze had gezegd: “daar zo lang en daar zo kort en vanachter nog wat korter”. En het had haar aangestaan.

Anderhalve week vóór Amke’s eerste communie was ze terug gegaan en vond het precies nogal kort, maar dat was maar een gedacht. Het was goed.

Anderhalve week vóór de zjubilee van tante Gee was ze ook terug gegaan maar die keer vond ze het zo direct goed want ze wist dat het de keer ervoor maar een gedacht geweest was.

Vorige week ging ze terug en ze vond het te kort en het was te kort. Zelfs nu is het nog altijd te kort van boven. Resultaat? Het staat pluis.

Misschien komt het niet alleen door de kapper dat het pluis staat. Misschien zit dat ruiven door dat B12-gebrek er ook voor iets tussen, maar volgende keer gaat ze er toch eens iets over zeggen.

Previous

De vergissing

Next

Een helse rit

12 Comments

 1. t kan ook pluis staan door de regen en als je nog een paar keer in de regen loopt zal het wel schieten net als gras

 2. Het is mij niet opgevallen hoor…ik vond het goed zitten..maar ja…wat ‘pluis staan’ is..?? je lijkt in ieder geval niet op dit plaatje hier hehe..maar dat kan ook niet, die heeft duidelijk niet zo’n strenge blik! haha!

 3. ms

  Natuurlijk lijk ik daar nie op. Mijn haar is korter en grijs, ik ben breder van boven en ik draag enkel witte sokjes als ik crème aan mijn voeten heb gedaan.

  Ik kan ook zó kijken, maar die strenge blik is mijn kenmerk.

  pske: vergeet die opgehaalde wenkbrauw niet!

 4. Ja..nu je het zegt…die geposeerde foto bij dat ‘heilige familie’-bordje…dáár kijk je precies hetzelfde op als dit meisje!

 5. ms

  Jà precies! Daar dacht ik dus ook aan.

 6. bea

  Herkenbaar, je kan enkele malen bij een kapper buitenkomen en u supergoed voelen en dan een ene keer kom je er buiten en zou je in een mollengat kruipen…en vitamienen zijn bij mij dan niet de oorzaak maar wel die verdikse kappersschaar.

 7. Ja kappers, hou ze in de gaten….

 8. een beetje gel insmeren zal helpen om dat pluis haar de baas te kunnen.

 9. ms

  @ Fotorantje: van regen gaat het plat liggen.
  @ Magda: gel maakt mijn haar niet langer.

  Ik heb dus fijn krulhaar. Te kort snijden betekent problen zoeken.

 10. Te kort schrijven ook..!

 11. ms

  Nu kan ik het niet eens meer verbeteren. Zie nu.

 12. ach zo ,inderdaad dan helpt gel niet veel als het tè kort is.Dus opletten in het vervolg dat de kapper je krulhaar niet te veel afknipt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén