Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Laatste poging?

Aflevering zoveel in de kappersavonturen. Efkes recapituleren. mske was dus niet tevreden over haar coupe/kop. Ze ging het dus maar weer eens lang laten worden tot ze in de hete zomer van 2006 in een folie bij Kreatos in Boom binnenstapte. Daar werd het eindelijk eens naar haar goesting geknipt. En sedertdien werd het helemaal niks meer. Het meiske bij Kreatos in Boom was er niet meer en de kapper van hier maakte er maar weer een bommakapsel van.

mske liet het weer groeien en ging vorig jaar naar een nieuw kapsalon. Het resultaat was niet slecht, maar niet het echt goeie van toen. De tweede keer dat ze er ging was het daar ook al heel wat minder en bovendien vond mske dat de kleur altijd maar bleker en bleker werd. De derde keer? Niets over zeggen. Dat was een nachtmerrie. “Donkerder” had mske gezegd en het werd nog bleker, de snit was shit en bovendien …

Ze heeft het vandaag nog maar eens bij een andere kapper geprobeerd. Het ziet er goed uit. De kleur zit goed en we denken de snit ook al kan mske dat niet goed zien. Want het is gebrusht! En dat vindt zij niet zo leuk. Lekker wild en krullig! Zo moet dat zijn. Dat zal ze morgen eens bekijken als ze onder de douche uitkomt. Een goei roefeling er in met haar vingers en dan pas gaan we weten of het haar aanstaat of niet.

Previous

Achterstandszwemmen

Next

Smogalarm

1 Comment

 1. 20-02-2008, 17:19:45

  Nen mens moet zich toch soms met van alles bezig houden hé,den ene vind het zo goed den anderen vind het zus goed,ms haren kop is haren kop,ze doet daarmee zoals zij dat wil.
  Heb even terug een redelijk oudere dame gezien met een pracht van een lange vlecht,zijn er die absoluut een bomma kapsel willen,enz.
  Berichten op een blog kunnen raar en bizar lijken,reacties op een blog kunnen raar en bizar lijken,is alles zoals het lijkt op eerste zicht,of is het iets anders?
  Geschreven of niet geschreven regel,bizarre regel of geen bizarre regel?
  Hangt hier ergens aan één van mijn muren,als er iets niet veranderd is het dat alles veranderd
  Vandaag hier,morgen ergens anders,al eens met dit al eens met dat,poten of duimen gekruist,al is het op een andere manier dan verwacht.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén