Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Enkel bij het verlaten

Soms als mske recht staat om zich richting deur te begeven en Slow op dat moment ergens in de buurt van die deur is, dan gebeurt het dat hij de deur opent, salueert en zegt: “the captain is leaving the ship” en dan fieoewiet hij zo een deuntje tussen zijn tanden.

Previous

De storm, een handje geholpen

Next

Fatal error

1 Comment

 1. 16-01-2008, 21:34:14
  Hallo!
  ik ben terug en heb gelezen!
  Voel je je al beter ? Verzorg je maar hoor ,het is nu niet het moment om ziek te vallen. We hebben allemaal al wat vitaminetjes nodig in dat fletse weer.
  Wil je nog de felicitaties over maken aan het jarige nichtje.
  Zwijg me van die storm. De rolluiken wapperden zo erg dat we die i n “garretjes” getrokken hebben en af en toe werd ik wakker van iets dat klepperde. Zal wel een luik zijn dat rammelde ;Maar ik vertik het om uit mijn bed te kruipen ,je kan er toch niets aan veranderen en je moet maar wachten tot de storm gaat liggen en ja …dan word je half de voormiddag wakker.Gelukkig moet ik niet meer naar mijn werk.
  Dat appelsientje,hahaha kom ik ook tegen ,broebel broebel in de darmpjes!!!
  Daag ,tot je volgende lading ” wat is ” jes
  http://dekindertjes.skynetbogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  17-01-2008, 12:34:08
  hi hi
  wel eens gegoogled naar ‘captain slow’?

  olive

  —————————————————————————–

  17-01-2008, 15:11:20
  Héhé !
  Nù wel !


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén