Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De storm, een handje geholpen

Het stormde fel toen Slow en mske vannacht gingen slapen. En nét toen ze op het randje van inslapen lagen, was er een geluid in huis. En deze keer was het niet een slag maar eerder een opeenvolging van slagen.

Slow sprong uit bed en in zijn kleren. Dat was eigenlijk de bedoeling maar zoals je op zulke momenten mag verwachten lag de pijp van zijn broek in een knoop en stond hij dus in het donker op één been een poging te doen om dat tweede been op een normale manier in die broek te krijgen. Hij liep de overloop over en kwam terug zeggende: “ik zie net door ’t venster dat de konijntjes nog buiten zitten, ik ga die binnen zetten”.

Wat later was hij terug daar. Ongelooflijk hoe snel die man door en door koud kan zijn. Dat was efkes tussen haakskes, maar haakskes ontsieren een tekst.

Wat was er gebeurd? Wel Slow had de keuken zo meubelvrij mogelijk gemaakt. Ah ja, want al wat niet afgedekt wordt, vliegt vol stof, maar dat is een verhaal voor later, en Mouche en Toke hadden het toch maar voor mekaar gekregen om zijn gestapelde stoelen om te kieperen.

De rest van de nacht verliep zonder ongelukken, alleen werd mske vanmorgen om iets voor vijf wakker om zich te realiseren dat de storm gaan liggen was en toen sliep ze gewoon verder.

Previous

Een beetje flauwkes

Next

Enkel bij het verlaten

1 Comment

  1. 16-01-2008, 15:37:20
    reactie op reactie!
    Ik heb het ook niet zo begrepen op zelfdoding .Hoewel ,ik heb in mijn carrière veel triestige zelfdodingen meegemaakt die konden verhinderd worden.( slachtofferhulp) Het meest ellendige is de machteloosheid van de familie. Zeg maar dat ze zich niet schuldig moeten voelen ,dat doen ze toch.En in dit geval duurde de lijdensweg van deze familie al jààààren. Het was al de 4e keer. Ze berusten er in. Mijn schoonzus was er het hart van in ,ergens was die man nog een band met haar overleden man! Ik kom straks nog eens terug om je postjes te lezen!!
    http://dekindertjes.skynetblogs.be
    magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén