Voor de derde maandag op rij is mske met hoofdpijn op gestaan. mske heeft anders nooit hoofdpijn. Nu al drie weken. Niet van die hoofdpijnhoofdpijn maar meer het “je-weet-toch-dat-je-een-hoofd-hebt” gezeur.

Ze denkt wel te weten aan wat dat ligt. Doordat ze nooit weet of die mannen gaan komen en of ze al gaan komen, komt ze bijna niet meer buiten. En de laatste drie weken is het zo dat er hier ’s maandags stof gemaakt wordt dat dan de rest van de week tijd heeft om te gaan liggen en zo blijft dat spelleke maar duren.
 
Bovendien is mske tot de conclusie gekomen dat het stoveke ook niet alles is. Het stoveke is er een dat goed is voor de warmte maar het verbrandt wel de zuurstof hier binnen. En mske is niet zinnens er nog veel aan te veranderen aangezien ze zinnens zijn om hier centrale verwarming te leggen.