Telkens mske hoofdpijn had, na het drinken van rode wijn, was er toch altijd een of andere die de opmerking moest maken dat je dat kreeg van goedkope wijn. mske echter, wist wel degelijk wat voor wijn ze kocht en dus wel even goed wist wat ze dronk. Maar ze liet maar zeggen.

Tot ze later eens bij echt gegoede vrienden uitgenodigd was en de gastheer vertelde dat hij geen rode wijn dronk wegens, jawel, hoofdpijn achteraf. De man had dat laten onderzoeken en wat bleek? Er zijn mensen die niet tegen rode wijn kunnen omdat er net onder de pel van de druiven een stof zit waar sommige mensen helemaal niet tegen kunnen. En laat die stof dan nog een giftige stof zijn en mske wist genoeg. Sedertdien heeft mske nooit nog rode wijn gedronken en ook nooit meer gezegd waarom niet.

Laatst las ze weer een stukje waar weer zo een betweter moest uithalen over goedkope wijn. En dan denkt mske dat die dat zeggen om zichzelf als kenner voor te doen, maar de echte weters weten wel dat dat maar betweters zijn.