Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kuchske

Ondanks hun talrijke contacten met allerlei bisjkes waren ze er hier van gespaard gebleven. Ze kregen het niet. “Dat komt door de appelsienen” zei mske en deed nog maar eens een greep in de fruitkorf.

“Ik heb het zitten” zei Slow van morgen en nu kucht hij zo een beetje. Hij heeft al twee tassen thee gedronken. Maar owee owee, vandaag was een appelsienloze dag want ze waren op en door al die perikelen van vanmorgen zijn ze maar geen commissekes gaan doen, dat is voor morgen. Hopelijk is morgen Slow zijn kuchske weg en dan gaan ze hunne voorraad indoen zodat ze voor dinsdag niet meer met de XM moeten rijden want eerder zal díe niet genezen zijn … de XM hé.

Previous

Een slagske doorgeven? Een slag in ’t water jà!

Next

Gepland om langer te slapen

1 Comment

  1. 06-02-2008, 22:17:16

    Wegens enige gevoeligheid voor appelsienen worden kuch en aanverwante toestanden hier thuis met te bekomen concentratie van appelsienen van bij de apotheker te lijf gegaan,andere fruitsoorten erbij die ook goed zijn,of met minder gevoeligheid rozenbottelthee met een schijfje appelsien,naarmate voorraad in huis.Ken mensen die zweren bij nen stevige grogg,met nodige voorzichtigheid kan echinacea helpen ter voorkoming bij zij die gevaar lopen tot besmetting,zo ieder zijn eigen remedie,als de voorraad maar in huis is,den apotheker is maar om het hoekje.Zolang men niet met een falikante combinatie bezig is waar Heath Ledger niet goed van bekomen is,is erg als je als familie zoiets droevigs meemaakt.

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén