Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet te vergeten

Er is  nog zo een acteur  geweest, waar iedereen van zei dat ze die goed moest vinden.

Oh ja? Louis de Funès goed vinden? Zenuwachtig werd mske ervan. Zo zenuwachtig dat het net leek of al haar zenuwen tegelijk in de pries hadden gestoken.

Previous

Wow Slow

Next

Valentijn

1 Comment

 1. 13-02-2008, 18:25:02
  dag dag!
  ik doe zoals mijn pc doet ,tweemaal gedag zeggen zoals een postje posten.Wel je hebt gelijk ,het is om zot te worden met al die vernieuwingen. Weet je dat ik met twee pc’s bezig ben om een postje dat eerst niet wilde gepost worden en dan drie keer gepost werd en dan niet wilde verwijderd worden…. Uiteindelijk lukte het wel maar als ik die minuten zie dat er gepost werd ,snap ik het helemaal niet meer. Ik heb maar één keer gezegd “posten” en ze doen het drie keer in een half uur!!
  allé ik ga er nu maar over zwijgen ,maar ‘k heb het toch eens kunnen “ventileren”hahaha!
  En tussen de lijnen door lees ik dat de werken in
  feite nog niet helemaal klaar zijn bij jullie ,maar dat je bij de huidige stand van zaken toch al tevreden bent! Toen ze hier over een periode van 2 jaar bezig waren met opkanppingswerken bleven er een paar stekkers bloot ,dus geen afdekplaatje. Het was op den duur zo erg dat de draden er uitvielen en we maar met een verlengdraad werkten vanuit uit een andere stekker. Natuurlijk in de keuken hé waar je die dingen het meest van al nodig hebt. En niet de elektricien maar een klusjesman is dat uiteindelijk eens komen opknappen.Tegenwoordig mag je in niks meer verwonderd zijn.
  Wees maar voorzichtig met je verkoudheid ,want het is apeweer buiten:mistig en ferm koud hier. Bij jullie wellicht ook!All the best en ……daaaag!
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  13-02-2008, 20:14:29

  De Funes had het syndroom van Gilles de la Touret,da is ni simpel heeft daar veel voor moeten doen en van de nood een deugd gemaakt door er mee te gaan acteren,mensen die dat hebben kunnen haast geen enkel beroep gaan uitoefenen zeker niet iets in publiek,is enorm moeilijk onder controle te krijgen,bestaat een website over.

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén