Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Achterstandszwemmen

Telkens mske zo wat in roulatie is met het zwemmen, komt er iets tussen. Of er komt een klant met een tijdelijke opdracht waardoor er voor het zwemmen geen tijd over blijft, of er is een klein mini-operatieke waardoor mske niet in het water mag. En telkens is het achteraf een stukske moeilijker om terug aan het zwemmen te beginnen.

Nu weer. Het is weeral maanden geleden dat ze nog gezwommen heeft en nu zegt ze: “ik zou er toch weer dringend eens werk moeten van maken”. Maar ze ziet er echt wel tegenop om telkens opnieuw die achterstand weg te werken.

Previous

Hip gepromoot

Next

Laatste poging?

1 Comment

 1. 19-02-2008, 23:22:26

  vele mogelijkheden om in beweging te blijven,en doe dat ook,zwem liefst in de noordzee maar daar is het nu de moment ni voor,staat hier soms pc open maar zonder mij erachter ben desnoods in huis op wandel,allé als de omstandigheden niet werken ben en daar nodig dat ik zit of te lang in zelfde houding bezig ben,weer een post voor de tellers

  Geen belang

  —————————————————————————–

  19-02-2008, 23:25:10

  zie foutje mag dus nergen gaan werken waar ik te veel moet zitten en te lang in dezelfde houding bezig moet zijn,moet beweging zijn en mag en is zelfs beter beetje met spieren bezig,op de juiste niet de verkeerde manier,maar perfect mogelijk in verschillende soorten jobs,veel of genoeg op wandel is ook al goed genoeg,met of zonder trappen

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén