Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Diploma logogeldklopperie

Dit kunnen wij ook. En wij willen zelfs nog wat van de prijs afdoen ook!

Je zal er maar werken! Iedereen lacht je wat uit en jij kan alleen wat meelachen. Al kan je er niks aan doen dat er ergens iemand beslist om zoiets mooi te vinden. Dat ze het mooi vinden, tot daar nog aan toe, maar mooi genoeg om daar zoveel geld aan te spenderen.

Zo was het ook in een tijd, heel lang geleden, dat de firma waar mske toen werkte op de voorloper van Flanders Technologie ging exposeren en op al de relatiegeschenken ook een logo liet afdrukken. Het was niet zo simplistisch als dit. Het beeldde een mannenhand uit die een stuk technisch vernuft in de hand hield. “Mens en technologie”, dat had het moeten voorstellen maar het leek meer op een zelfbevredi … Ja zeg, zoek het zelf maar uit.

Previous

Met drie in bed

Next

Pataboem!

5 Comments

 1. Kom het maar tegen dat je werkt waar er zo’n dubbelzinnig logo voor gemaakt is,hahaha!
  Tegenwoordig is iets niet goed als het niet duur is geweest.
  Hopel is die hoevel v

 2. Kom het maar tegen dat je werkt waar er zo’n dubbelzinnig logo voor gemaakt is,hahaha!
  Tegenwoordig is iets niet goed als het niet duur is geweest.
  Hopelijk is die hoebel van een boebel verdwenen anders kun je neiet meer werken!!

 3. ik weet niet wat er gebeurd is maar het is ongewild dat er twee keer een reactie staat:een halve en een volledige!hihi

 4. Weet je wat ik mij zat af te vragen?
  Blijkbaar hebben ze op al die bureau’s tijd te veel, want wie houdt er zich nu bezig met een logo van alle mogelijke richtingen te bekijken?
  Ik persoonlijk vind het heel ver gezocht, maar dat zal wel aan mij liggen. Al wil ik voor zo’n prijske ook wel eens een logo bedenken.

 5. ms

  Wel, dat was mijn eerste gedacht ook, dat het nogal vergezocht was. Maar het staat wel op pennen ook, op die manier kan het opvallen natuurlijk.

  Maar in elk geval kan ik het voor die prijs ook, want uiteindelijk is het gewoon typbaar met een beetje een speciaal lettertype. Gemakkelijk verdiend, denk ik.

  Ik heb mijn roeping gemist.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén