Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waar zat mske?

De laatste dagen was mske wat minder op het blog te vinden. Op de blogs in het algemeen ook. Ze had namelijk een ultra dringend dossier binnen gekregen en niet alleen was dat dossier dringend, niet alleen was dat lang, het was ook meer dan saai. En het werk vlotte niet zoals het zou gemoeten hebben.

En nu gaan we een stukje gebruiken dat mske eergisteren al in een mailtje had geschreven en wat zij al schreef, daar moet ik dan geen moeite voor doen.

Dan kan ik morgen misschien beter werken dan vandaag. Het is een schand, zo weinig dat ik deed. Maar – erg hoor en, mijn schuld– het is een dossier van Mr. Van Schoonhuyzen, aangaande werken die moeten uitgevoerd worden en als je nu aan iets heel saai wil denken, maar dan iets heel heel saai, dan is het dat nog niet, je moet daar nog eens saai in het kwadraat van maken, dan kom je zo wat in de buurt … zucht. En mijn verstand zegt dat ik het toch moet doen maar mijn goesting wil niet zo mee, met als resultaat dat ik er morgen nog mee zit. Poeh! En zoals naar goeie gewoonte is dat ding dringend. Voor werken is het altijd dringend. Het lijkt wel of ze daarmee afkomen als de aannemer zijn schup al in de grond gestoken heeft.

Zodoende kan ik nu vertellen dat het verschrikkelijke dossier gisterenavond rond 19u afgeraakt is en dat mske het onmiddellijk onder een deugddoende douche gaan wegspoelen is. Niet alleen het dossier heeft ze doorgespoeld maar ook alle kleine haartjes, want mske is eindelijk bij de kapper geraakt, wat natuurlijk ook nog achterstand in de verwerking van dat dossier meebracht.

Feit is, ze is er van af, want zulke dingen, dat doet ze niet graag, zoals ze zelf zegt, is dat niet werken, maar travakken, bulten en afzien.

En toen ze dat ganse boelke doorgespoeld had, heeft ze pas beslist haar korte coupe toch maar mooi te vinden.

Previous

PLING!

Next

De slag om de zandbak

11 Comments

 1. Aha..grote opruiming! het lijkt wel voorjaar! hehe!

 2. ms

  Over mijn haar vallen of het tussen de wielen van de fiets laten draaien, zit er niet meer in.

  Yep! Het is voorjaar. Tijd voor ’t zomeruur.

 3. Ben je nu ook je wílde haren kwijt?

 4. ms

  Neen hoor, die staan het dichtst bij mijn hoofd.

 5. Ah..gelukkig maar…het zou saai worden hè!

 6. ms

  Aha! En bovendien is het saaie kleurtje er zo goed als uit en ziet het geheel er stralend grijs uit.

 7. een stralend grijs Mke ,jaja ,de lente kan niet meer stuk!!Want al de rest heeft ze doorgespoeld toen ze een douchke nam.Groot gelijk.
  Blèhkes voor het zomeruur dat kan ik missen als kiespijn. ‘k Zal weer een tijdje nodig hebben om er aan te wennen.Waarvoor is dat nu nog nodig. Besparen op energie zeggen ze !Als ik de prijsverhogingen van alle energie bekijk ,is het met of zonder veranderen van uur toch hopeloos. We blijven maar betalen.

 8. bea

  De klus geklaard en de coupe naar smaak, wat moet een mens meer hebben om tevreden te zijn??

 9. t klinkt vreselijk saai, bah
  gisteren was ik ook bij de kapster, grijs weggewerkt en weer wat properder

 10. Gettie

  Nu Van Schoonhuyzen nog kontent en dan is iedereen tevreden !

 11. Ik heb gisteren aan jou gedacht Ms-ke, écht waar. En proficiat dat jij zo hebt doorgezet met dat saaie dossier ! Hopelijk is hij, die Schoonhuyze, ook content nu …

  Tot dan … !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén