“Hoe staat het met de schoolfoto’s?” had mske een pozeke terug gevraagd. Toen bleek dat enkel die van Amke al bezorgd was en er nog efkes moest gewacht worden op de andere.

“Hoe staat het met de schoolfoto’s?” mailde mske begin deze week naar Zoneke. “Die liggen hier al van vorige week, maar we zijn het vergeten” luidde het antwoord.

Gisteren hebben ze dan de schoolfoto’s meegebracht. En vannacht ging mske dan op zoek naar de twee houten kaders die ze hier nog ergens had – dat is overdreven, ze wist die liggen. Het formaat was juist, zodoende kaderde ze de twee aparte foto’s nog in.

De sepia foto met Amke en Ella samen moet nog even wachten. Ergens, ingepakt voor de werken, staat een kader met een tekst er in. Die tekst mag er uit. Maar mske heeft sterk haar twijfels of die kader het juiste formaat zal hebben.

Volgens Amke moet de sepia foto in de living. “Ze zullen wel zeggen” lachte Slow maar ging vannacht om twee uur toch op zoek naar de geschikte plaats voor de twee kleurfoto’s hier in het buro. “Dat is wel voor morgen hoor” zei mske.