Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We zijn blieblablij …

Net voor het onweer ging Slow even foto’s nemen van Line en Pjotr, jaja, met pissebloem al is het niet achter haar oor.

Toen hij binnenkwam zei hij: “ik hoorde daarbuiten zo een zwzwzw geluid en keek …”

En wat had hij gezien? Sus of Wis die door de boogvormige opening in de aanbouw naar binnen vloog en Sus of Wis die door de reet tussen de planken waarmee hij de vensteropening had dicht gemaakt, naar buiten vloog. En ergens ter hoogte van mske ’s maag begon er wat te jubelen. Ze zijn terug! En ze hebben zich niet laten afschrikken door de verdwenen nesten en het dichtgemaakte raam. mske kon wel dansen van de leut.

Natuurlijk zouden ze nu op zolder kunnen geraken door het verdwijnen van het plafonneke van de aanbouw. Natuurlijk zou dat niet leuk zijn. Maar diegene die nu nog één poot uitsteekt naar het nest van Sus en Wis die krijgt met mske te doen al hoopt ze wel dat ze gaan bouwen waar het volgens mske het beste zou zijn … onder het dakske van de aanbouw.

Een dezer dagen zal ze wel eens gaan kijken waar Sus en Wis met hún veranderingen bezig geweest zijn.

Previous

Nachtwerk

Next

Vermist

1 Comment

  1. Dat is echt een mooie foto!Prcies een fotomodel zoals die daar zit.
    Hé dat is leuk dat de zwaluwen terug zijn. Die hebben er dus niet zwaar aan getild dat hun huis was afgebroken. Ze wilden wellicht toch vernieuwen!
    En ik heb vandaag precies hetzelfde gedaan: foto’s opzoeken op mijn pc. Want van elk van mijn kinderen wilde ik een pêle mêle maken. Het hele gezinnetje op één groot kader door middel van verschillende foto’s. Ik heb er vandaag drie gemaakt.Een héél werk want de foto’s moesten passend gemaakt worden….Maar het resultaat mag gezien worden!Kom maar eens kijken.
    Zeg die vaporub had die man in de micro gestopt om te warmen. Ja zeg,doe dat eens met een kommetje melk …je hele micro ziet er dan ook ontploft uit hoor!!
    Alvast een goed weekend!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén