Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Baskuul zegt

“Je meent het dus” zei Baskuul deze morgen. “Natuurlijk” zei mske “wat dacht je?” Ze had het in het begin van 2006 ook al gemeend maar toen was er iets zo zwaarwichtig tussen gekomen dat gewicht uiteindelijk geen rol meer speelde.

“Je bent betoeterd” zei mske tegen Baskuul vanmorgen om zes uur, toen die kwieten ineens van het gewicht van gisteren 2.200 grammen af deed. Meerdere controles bleven hetzelfde verbijsterende resultaat opleveren.

“Die Baskuul is een zot hoor” had mske dan ook tegen Slow gezegd.

Toen ze opstond was het verschil genormaliseerd en mske zei: “je moet dat nu ook niet doen om mij plezier te doen”. “Hé zeg” zei Baskuul “ik ben de vijand niet hoor!” “Dat weet ik wel” zei mske “jij toont mij alleen maar waar de vijand zit”.

Previous

Wespennesten

Next

Sloef was weg

1 Comment

  1. Jurgen

    Ik duim voor je mee. Volhouden, dan lukt het zeker !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén