Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Drama in miniatuur

Als ik me zorgen maak dat ik Baskuul ga boos maken dan mag Baskuul zich nu zorgen maken dat ik me boos gaan maken. Eigenlijk … dat ben ik al.

Waar die ellendeling me dagen na elkaar een verhoogd gewicht liet zien blijkt er nu iets fout te zijn. Want na het verplaatsen lapt die er ineens nóg twee kilo bij. Ergens heeft er dus iets gehaperd.

Waarom er geen belleke ging rinkelen? Omdat hij er toch steeds voor zorgde dat de getallen achter de komma varieerden.

En ik maakte me geen zorgen, we gingen meer wandelen en ik ben weer in een periode dat ik vocht op houd.

Maar nu? Ik heb er de kleine reisweegschaal ter controle bij gehaald, maar die ging over de 100 … maar die bleek op één of andere manier op lb overgeschakeld. Nog zo’n kieken.

Ik heb er de lintmeter bij gehaald. Mijn lendenomtrek is in die mate veranderd dat hij lager is dan voorheen maar nog steeds niet onder de 80cm wat aangewezen blijkt voor vrouwen.

Een controle van een paar andere termen met betrekking tot het bepalen van een gezond gewicht1 leert me dat het bij mij zo slecht nog niet zit.

En nu efkes een parolleke gaan doen met Baskuul en hem de levieten lezen. Zoiets doe je niet! Dat is pas verhoogd risico om iets te krijgen.

____________________
1 Gezond Gewicht

Previous

Voorspellingen en voorgevoelens

Next

Rood en groen

8 Comments

  1. Ha! De mijne doet dat ook. Hij – hij heet Frits – staat in de badkamer en als ik daar gepoetst heb en hem dus verplaatst en hem weer terugzet, dan duurt het eeuwen van heen en weer schuiven tot hij weer een aanvaardbaar gewicht aangeeft. Alles boven de zestig kilo keur ik af. Hij hangt nu aan het plafond, kijken of dat helpt.

  2. Hier ook al hetzelfde meegemaakt na verplaatsen.

  3. Met onze baskuul heb ik geen contact meer. Die heeft ook gekke kuren.

  4. elsjeveth

    Verhuizen helpt enorm om gewicht te verliezen, zelfs de baskuul werkt daar aan mee. Ik kan hem niet meer vinden tussen de 110 dozen 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén