Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ons huis

Dit huis! Oud kot of droomhuis? Och, het zal afhangen van wie het bekijkt. Maar je moet het met mskes ogen zien om zijn schoonheid te zien. mske weet dat er veel mensen zouden zijn die de inkomhal te veel verloren ruimte zouden vinden. mske niet! Het is zo een eigenaardigheid in een huis dat iemand over de balustrade heen de ganse gang en de trappen kan zien, Slow kan zien die het licht uitdoet, Sloef kan zien die de trappen afrommelt, mske kan zien die Sloef zoekt. Neen, die inkomhal is de centrale spil in dit huis, van beneden tot aan de zolderdeur.

Het buro, het zenuwcenter waar mske meestal zit terwijl Slow over en weer naar de living wandelt, naar de keuken wandelt. Het buro dat normaal geen buro zal blijven maar gewoon eetplaats worden, al weet mske nog niet waar ze het buro dan zou onderbrengen.

Maar wat dít huis zo speciaal maakt, zo heel erg speciaal, is dat mske zich hier eens echt thuis voelt.

Previous

Ongastvrij? Integendeel!

Next

Kleine herinneringen

1 Comment

 1. 25-09-2006, 20:03:43
  ))
  en nu in ’t kort: geen mooier huis dan dat waar ge u thuis voelt.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  25-09-2006, 23:55:44
  Home Sweet Home
  Oost West, thuis best.
  http://g-man.skynetblogs.be
  G-man

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén