Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verjaardagen op het blog

We stoppen er mee. We vinden er niets meer aan. Aan dat vermelden van verjaardagen dan. Het lijkt dan net of je loopt te bedelen om felicitaties.

De jarigen van deze familie zullen hun wensen wel op een andere manier toegestuurd krijgen en het blog blijft het blog met kleine dagelijkse vertellingskes of dingen die we op dat moment kwijt willen. Als het dan al eens over een verjaardag gaat zal dat betekenen dat er dan ook iets over te vertellen valt.

Vandaag is Zoneke jarig, we weten niet of hij het blog leest, maar hij heeft wel verjaardagswensen gehad.

En de kleinkindjes, zolang het plezant was om doen, deden we het, maar zeg nu zelf, de laatste jaren was het een simpele vermelding met een kaart geworden. Wij kunnen dat veel persoonlijker, newaar mske.

Previous

Zie je waarom hij ook een bril nodig heeft

Next

Onze buitenwereld

5 Comments

 1. Wat een raar idee.. dat je loopt te bedelen om felicitaties door een verjaardagspostje te maken.. zo kun je álles wel negatief bekijken vind ik. Juist áls je over kleine dagelijkse dingen schrijft, horen die verjaardagen erbij.. die zíjn er toch die dag?
  Nou ja.. zelf weten natuurlijk, als je het vervelend vindt dat de mensen gefeliciteerd worden als je over een verjaardag schrijft, moet je het zéker niet meer doen.

  Gefeliciteerd, zoon van mske!

 2. bea

  Felicitaties voor Zoneke….die het mss niet zal lezen
  Zelf vermeld ik ook geen verjaardagen om mijn blog om dezelfde reden die jij hier aanhaalt: *bloos* ik zou me ook een bedelaar voelen. Maar eigenlijk is dat zot want verjaardagen horen er bij. Wat zijn we toch ingewikkelde mensen

 3. ms

  Ik houd ook van verjaardagswensen maar dan liefst van mensen die er zelf aan denken.

  Ik zet mijn geboortedatum hier dus niet. Mijn dank u zou even gemeend zijn als de wensen van de tigste in de rij.

 4. Niét gemeend dus? dan ga je er dus van uit dat die tigste in de rij er niks van meent? ik ga daar dus nóóit vanuit.. waarom zouden de mensen anders de moeite doen om die wensen te komen schrijven? dan kunnen ze net zo goed niks schrijven.

 5. Fijne verjaardag zoneke !
  Ik vind het fijn om op de blog te zetten dat er iemand jarig is in de familie. Dat hoort bij het dagelijks leven en ik vind het zelf fijn om een gepast kaartje te maken.Ik weet dat de jarige komt kijken en daar is het mij om te doen nl de jarige feliciteren virtueel en natuurlijk nog in het echt.Ik vind het helemaal geen bedelen om reacties,want velen komen wel lezen zonder te reageren. Dat zie ik aan de teller.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén