Vele jaren geleden had mske zo het idee dat de films die er toen gedraaid werden, kwalitatief beter werden. Haar grote voorkeur ging toen uit naar de Indiana Jones films. Ze kreeg een Indiana Jones poster voor haar verjaardag van Broerke met een levensgrote Harrison Ford. Die werd nooit opgehangen. mske vond de films goed én de acteur maar dan wel om zijn acteertalent.

Nadat “The Last Crusade” uitkwam, bekoelde mskes enthousiasme. Achteraf bekoelde mskes enthousiasme eigenlijk een beetje voor alle films, al blijft Harrison Ford één van haar favoriete acteurs.

“Kijken we naar The Last Crusade?” vroeg Slow gisteren. En nu denkt mske werkelijk dat het die film geweest is die zo ontgoochelend was, dat ze al de rest ook maar opgeborgen heeft. Die hangt gewoon aaneen van overdreven lange achtervolgingen en nutteloze gevechten. Misschien moet ze toch “Raiders of the lost Ark” en “Indiana Jones and the temple of doom” nog eens bekijken. Misschien vindt ze daar nu ook niks meer aan.

Achteraf kon ze weer sms’en voor een DVD-verzamelbox, maar dat heeft ze niet gedaan, ze heeft de video-verzamelbox.