Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

The Lion Sleeps Tonight

Er is het filmke van het nijlpaard en de hond die samen “The Lion Sleeps Tonight” zingen, of beter, het nijlpaard zingt, de hond danst.

Iedereen zal dat ondertussen wel kennen zeker? Alhoewel … Iedereen? Neen hoor! Kleine ukskes van drie die Ella heten kennen dat nog niet, of beter kenden dat nog niet. Doordat mske aan Amke en Ella wilde tonen wie de muppets waren, kwamen ze er op uit.  Daarna zette mske de pc af en ze gingen terug naar beneden.

“Zo danst de hond hé oma” zei Ella. Ze sloeg haar handjes op haar kleine achterste en sprong met gekke huppelkes rond.

mske heeft het filmke er eens op herbekeken. Voor het maar een keer gezien te hebben zat Ella er niet zo ver naast met haar koddig danske.

Previous

Het is de schuld van Amerikanen!

Next

Een kadooke

2 Comments

  1. Heel fijne woensdag
    Groetjes

  2. Als kinderen iets mooi vinden en het als echt beleven ,vergeten ze zoiets nooit. Hier heb ik ontelbare malen de films van Winnie te Pooh bekeken met de kleinkinderen. Ik kende ze bijna van buiten . Maar iedere keer was het “ssstt oma anders versta ik het niet”. En de oudste kleinzoon was bezeten van de filmpjes van Richard Scarry! En in de winkel zocht hij dan de boekjes uit van diezelfde Richard Scarry!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén