Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kadooke

“Kijk eens” zei Slow “ik heb in de Colruyt bij de Dr. Oetker pizza’s twee wijnglazen gekregen”. mske deed het dooske open en wat bleek? De voet van één van die glazen was gebroken.

mske belde de Colruyt op maar brute pech! De actie liep maar zo lang de voorraad strekte en de voorraad strekte niet meer.

Nu niet dat ze hier wijnglazen nodig hebben. Door omstandigheden zijn er hier meer glazen dan wijn, maar daar gaat het niet om. Het was kapot en het moest niet kapot zijn.

Ze zegden wel dat ze misschien in St. Truiden of Tienen moesten proberen om te ruilen, maar dat zien ze hier niet zitten. Nog gaan rond rijden om glazen om te wisselen die ze eigenlijk niet nodig hebben.

Leuk kadooke. Nu kunnen Slow en mske er nog mee naar de glascontainer ook.

Previous

The Lion Sleeps Tonight

Next

Moet alles kapot?

5 Comments

 1. ja,de benzine is een beetje duur hé,om gratis glazen te wisselen die je eigenlijk niet nodig hebt.is het ver naar de glascontainer?je kan er mischien een dagelijks stappeke mee doen! grtjs…

 2. Tis allemaal wat met die acties..Meer miserie ermee dan plezier..
  Heel fijne donderdag
  Groetjes

 3. ridder

  TITEL: twee gezegde’s
  ‘scherven brengen geluk’
  ‘een gekregen paard kijk je niet in de mond’
  ridder zou eens op consultatie gaan bij dr.oetker.
  koenie kiplekker,die het eigenlijk ook niet begrepen heef top dergelijke ‘verleidingen’, groet

 4. Mske,brute pech heb je en al krijg je ze voor niks (ja maar je moest toch eerst iets kopen hé),het is toch niet leuk .Ik had meer geluk ik kocht twee flessen porto,een witte en een rode (grote reclame in de nieuwe carrefoutr in Brugge ) en kreeg vier mooie portoglazen. Maar ik had meer geluk want de voet hangt er nog aan! en nu maar drinken,haha…

 5. Bedankt voor je steun mske. Het is niet gemakkeljk, vooral niet met iemand met het karakter van E. , die alom bekend staat als een zeer moeilik persoon. Ik was altijd de bufferzone tussen hem en de bienwereld. Hij is alleen maar uit op geld en wraak, maar niet. Dus simpel zal het niet worden.
  Ik weet niet of jij op facebook zit, maar als dat zo is, kan je me vinden onder Christel Van Gelder.

  Hoe gaat het verder met jou??

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén