Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Drempel te hoog of treiteren?

“Hallo” zei mske en toen er niemand wat zei, zei ze nog eens “hallo”.

Normaal zegt ze niet “hallo” maar haar naam, maar dit was Slow’s gsm, die hij haar snel in haar handen hand gestopt tijdens het rijden. mske had de naam gezien en gezegd en gevraagd: “wat nu?” “Opnemen?” had Slow twijfelachtig geopperd omdat het iemand anders kon zijn die met die gsm belde. En er was geen reactie gekomen. Typisch!

Net goed om een ganse kerstavond te verbrodden. Want dan gaat mskes molen weer aan het draaien en bedenkt ze dat ze had moeten opnemen en zeggen: “Slow is aan het rijden”, maar wie zegt dat het niet écht SS was die belde in plaats van de persoon die mske dacht dat het zou zijn.

Verdommelingen allemaal! De situatie wringt zo al genoeg dat ze er nog geen scheppeke moeten boven opdoen. Verdommelingen allemaal! Als afsluiter van een fantastische kersttweedaagse kan deze opdoffer wel tellen.

Previous

Drukke winkel

Next

Kerstwensen

5 Comments

 1. hm…. vervelend, ik wist niet dat ze dat nóg altijd doet

  niet laten tellen, het je niet laten raken *big hug*

 2. ms

  Eigenlijk doet ze het niet meer. Daarom ook dat ik opnam omdat er een andere uitleg mogelijk was bij deze oproep, maar dat mail ik je wel even.

  😡

 3. laat je avond niet vergallen mske! ik kom je nog even een prettige Kersttijd toewensen!!

 4. Concentreer je op het goede!

  Een welgemeende Kerstgroet!

  Rudi

 5. ridder

  TITEL: genetisch bepaald
  ridder denkt dat je de telefoon toch opneemt alles te verklaren is door de banner op jouw volgend bericht…jijzelf beantwoordt daar namelijk ook perfect aan.
  koenie kiplekker,die groet met ballen en piek.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén