Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze zoemen al rond ons oren

De dag was mooi geweest en ze reden met de auto naar Zoneke toen Slow boven de bomen wees en vroeg: “is dat zo een paradinges?” “Een parapente?” vroeg mske “precies wel hé”.

Maar bij het dichter komen leek dat wel of … “’t is er ene met een salaadzwierder aan” wist Slow.

Nu wou ik dat toch efkes opzoeken hoe dat heet, want hoe ze dat hier allemaal genoemd hebben … maar blijkbaar is dat gewoon een parapente met motor. Awel dan hoor ik liever zijn laken uitlaten met een salaadzwierder of koffiemolen naar keuze.

Previous

Eurlibeurd

Next

mske bijt kapper?

2 Comments

  1. Wil je wel geloven dat die paradinges hier ook al rondvliegen . Amaai dat zal daar niet warm zijn zo hoog in de lucht op zijn kakstoeltje. Want zo ziet het er van de begane grond toch uit! Die maken nog meer lawaai dan de heli’s die hier het weekend hun best hebben gedaan. Aja er was een golf gebeuren op de zeedijk en het strand en dan moet je dat toch vanuit de lucht gezien hebben hé!!De heli’s vlogen over en weer langs de zeelijn (want ze mogen zo laag niet vliegen boven het strand en de zeedijk.)

    Inderdaad vroeger zag je korenbloemen en rode klaprozen tussen het graan. Ik heb er als kind hele bossen geplukt! Nu met de wetgeving dat ze pas laat in juni de bermen mogen afmaaien nadat de bloemen zichzelf uitgezaaid hebben, zie je weer overal korenbloemen en papavers!

  2. ms

    Het plezier van de eenling. Maar als er eens meer en meer eenlingen daarboven gaan hangen ? Dan zal het weeral zo ver moeten komen dat er wetten aan te pas komen en dan zullen ze zich weer geviseerd voelen. Zouden die mensen er eigenlijk ooit eens bij stilstaan en zich afvragen wat het zou geven als we allemaal daarboven aan ons laken zouden gaan hangen, mét motor …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén