Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van alles

Zo van tijd tot tijd als Slow eens naar de Colruyt wil gaan en mske vraagt wat ze nodig hebben zegt hij: “van alles”. Blijkbaar weet mske daarmee genoeg want ze vraagt nooit verder.

Nu het deze week zo een mooi fietsweer was wou mske er met de fiets op uit en Slow stelde voor, om het nuttige aan het aangename te paren, om langs het containerpark te rijden.

Nu moet ge uwen neus niet optrekken bij het lezen van het woord “containerpark” want de weg er naar toe is wel degelijk aangenaam te noemen.

Maar toch, mske vroeg wat er allemaal weg moest waarop Slow antwoordde: “van alles”. Blijkbaar wist mske daarmee ook genoeg want ze vroeg ook niet verder.

Maar toen bedacht mske dat ze dan eigenlijk langs de Colruyt konden terugkomen ook. Slow was direct akkoord en hij bedacht dat hij dan toch liever niet langs het containerpark ging maar rechtstreeks naar de Colruyt.

Zo gezegd, zo gedaan.

En wat hebben ze meegebracht van de Colruyt? Van alles natuurlijk!

Previous

Wie roept Lander?

Next

Het is gevlogen met de wind

6 Comments

 1. Oh..ben jij met ze meegefietst Sloef? om te zien of dat van alles ook werkelijk wel álles was?

 2. Dat ben ik niet.

  Das mijne rosse kozze. Die reed hier bergaf en zat stijf van de schrik.

  Ik ben grijs getijgerd hé!

 3. Oooh..ik dacht dat je rood zag van de inspanning!

 4. Gettie

  Maar goed dat de plannen gewijzigd werden want ze zouden uit pure verwarring van alles uit de colruyt in het containerpark achterlaten en van alles voor t containerpark zou terug in de kasten belanden haha.

  ps, je rosse kozze heeft blijkbaar niet veel geholpen met het sjouwen van de boodschappen wegens geen bagagedrager, de slimme luiaard

 5. Dat “vanalles” is hier dikwijls ” ’t is al gelijk”

 6. ms

  Hm, dat is niet helemaal het zelfde maar het ligt wel in de zelfde gang.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén