Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik spring uit een vliegmasjien

Niets te beleven in het veld? Dat moet je niet geloven.

Eerst was er die ene, waarvan Slow zei: “oh nee, weer ene die zijn laken aan ’t uitlaten is”. Van mske mogen ze hun laken uitlaten zoveel ze willen, maar dat ze dat aandrijven met een overjaarse koffiemolen en zo boven een mens zijn hoofd komen hangen, dat is er over!

Daarna was er een luchtballon die net boven hun hoofd zijn stoof nog wat moest oprakelen.

Genieten van de stilte zeggen ze dan.

Verder genoten ze dan van het geretteklet van enkele sportvliegtuigen, van nog een paar bijkomende ballons en nog een laken of drie of vier. Deze benaderende opsomming is voortspruitende uit het feit dat ze geen statistieken bijhouden in het veld en dat er ene wat draaiende en kerende was en ze niet weten of ze die nu één of twee keer gezien -lees gehoord- hebben.

Oh wee en dan hebben we nog de telegeleide vergeten!

Previous

Daar was een reukske aan

Next

Hoe warm is zwart

2 Comments

  1. goeie rustige morgen!!! Sedert er een verbod is om met lakens rond te vliegen is het hier wat rustiger geworden.Maar die koffiemolens maakten inderdaad een vreselijk lawaai.Nu zijn het helicopters die aan en af vliegen ,ook niet mis hoor dat lawaai!!Luchtballonnen zijn hier zeldzaam,bang om in zee te drijven denk ik!

  2. halootjes,ik weet waarover je spreekt,was vanmiddag op de koffie bij een vriendin die in de kragendijk woont.in vogelvlucht is dat tegenover de helihaven.koopt dan eens een huis voor de rust en stilte.in knokke mag je op zondag geen gras afdoen maar die koffiemolens mogen de ganse dag op en af!ca cest la belgique,tous pour la chiqué!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén