Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tester getest

Enkele maanden geleden, waarschijnlijk ondertussen wel al meer dan een jaar, vonden Slow en mske een website waar mensen met een werkske probeerden iemand te vinden die dat werkske wou doen. En mske bood op verscheidene van die aanvragen.

Op een dag kreeg ze een reactie op zo een bod en er werd haar gevraagd om een proef te maken. Die bestond er uit dat ze een rapport, dat in het Frans was opgemaakt, moest verbeteren. En mske deed de dat en stuurde hem terug. Ze hoorde niets meer. Twee maanden later kreeg ze een mail, zeggende dat diezelfde firma haar vroeg om een test te maken, zowel in het Frans als in het Engels. De Franse was een andere. En mske voelde nattigheid. Ze belde de firma, die vroeg of ze in dat geval de Franse niet maar de Engelse wel kon maken en op mskes vraag naar de vorige Franse het antwoord gaven dat “de verantwoordelijke al twee weken op vakantie was”. mske voelde nog meer nattigheid en ze stuurde enkel het eerste blad van de Engelse tekst verbeterd terug. Nooit hoorde ze nog van de firma.

Deze potentiële klant had ze elders gevonden en gebeld. Hij wist te vertellen dat hij praktisch nooit in België was, enkel in de weekends, vandaag dus en dat er al iemand anders voor hem een test aan het doen was, voor de prijsberekening.

Ziede nu waarom mske nogal sceptisch was en dacht: “O-Oh”.

Maar het was helemaal niet dat, het was voor echt. mske moet een prijs berekenen en om die te kunnen doorgeven moet ze het werk eerst uitproberen en dat bedoelde die man met test. En wees gerust, mske wil dat werk wel hebben.

Previous

Kleine rechtzetting na onderling overleg

Next

Zonniger oorden

1 Comment

 1. 26-05-2006, 21:13:30
  nèm
  dus hopen we dat mske het werk krijgt!!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  26-05-2006, 21:31:43
  ***
  Fijn weekend !!
  xxx Cientje
  http://cientje.skynetblogs.be
  Cientje

  —————————————————————————–

  26-05-2006, 21:52:26
  ewel
  het is te hopen dat ge ’t krijgt!
  slaap lekker
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  26-05-2006, 22:33:29

  een zalige nachtrust gewenst ,met hopelijk morgen beter weer x x x
  http://cocoonradio.skynetblogs.be/
  moetje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén