Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als het jukselt moet je krabben

Slow krabde en krabde. “Lig nu toch eens stil” zei mske. “Jamaar” zei Slow “je moet eens kijken wat ik hier heb. Hij toonde zijn buik en werkelijk, die stond vol met kleine pukkelkes. “Oh neen” dacht mske toen ze de overeenkomst met een voorval van vroeger zag.

Slow las de bijsluiter van de pillekes die hij had genomen voor zijn schouder en wat stond daar in? Dat die spullen jeuk en uitslag konden veroorzaken.

Gelukkig haalde hij woensdagavond al een spuitje voor die schouder en zijn die pillekes verleden tijd. Nu moet hij enkel nog van de jeuk verlost geraken.

Previous

Beschermd: Goede gewoonte

Next

Schoksnok knotsbots klutsbluts

6 Comments

 1. GEEN PRETTIGE
  BIJVERSCHIJNSELEN
  VOOR SLOW
  EN OOK NIET
  DIE ANDERE BEESTJES
  VAN VORIGE KEER
  EN NU RUSTIG
  AFWACHTEN
  GROETJES
  MICKEY

 2. onbegrijpelijke

  Hey,
  Zwijgt me van jeuk en pukkels.Verleden week kreeg ik plots jeuk in mijn gelaat. Op een wip en gauw stond ik vol pukkels, zoals wij dat noemen, tussen vel en vlees. Dag later was mijn gezicht net gekrakeleerd karton. Pijnlijk, jeukend. Ik naar de dokter. Blijkt dat ik een allergische reactie heb op de zon, terwijl ik de eerste ben om de zon te ontwijken. We zijn nu een week verder en een strip allergiepillen en nog steeds heb ik jeuk. Ik loop op straat met mijn pa

 3. onbegrijpelijke

  Vervolg want plots viel de pagina weg en ik was volop aan het typen. Hoe de vorige reactie er dan toch staat weet ik niet????
  Allee, ik loop dus nu met mijn paraplu over straat en iedereen kijkt me eens bedenkelijk aan als ik passeer. Ik hoop er in ieder geval vlug vanaf te zijn. Mijne zoon was vies van mij, zo lelijk zag ik eruit seg.

 4. jaja,wat die mannen allemaal uitvinden hé,om over hun buikje te laten wrijven ))
  grtjs..

 5. tja dat is zo met medicijnen. Het is goed voor het ene maar niet goed voor het andere. Dan moet je weer andere medicijnen nemen en zo gaat de kringloop verder.Die branche gaat niet vlug failliet gaan.Het zal eerder de mens zijn die er onder door gaat!

 6. onbegrijpelijke

  Hey,

  Ondertussen kreeg ik het van die allergie pillen alleen maar erger! Net of ze staken priemen in mijn gezicht afgewisseld met enorme jeuk. Ander pillekes dus maar ik durf ze al niet meer te nemen. Over pillekes gesproken seg
  onbegrijpelijke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén