Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slimpidee

Sommige mensen denken echt wel dat anderen compleet niet van deze wereld zijn. Zo krijg je een nieuwe klant die vraagt om prijs op te maken om een bestand te vertalen. Hij stuurt een PDF-bestand in bijlage met de melding dat hij het eventueel ook in Word kan bezorgen.

Goed, hij accepteert de prijs en de vertaling mag gebeuren. Dus vraagt mske naar het Word-bestand, waarop die klant zegt dat beide bestanden in bijlage aan de mail hingen maar dat hij ze nóg eens beide zal doorsturen. De toon van de mail was niet boosaardig maar eerder wat denigrerend.

Hij vergeet één ding, bij G-mail stuur je telkens de volledige conversatie over en weer en kan je gemakkelijk zien hoeveel bijlagen er waren. Eigenlijk kon hij dat beter eerst efkes geverifieerd hebben.

Bij een eventuele volgende opdracht zal mske hier efkes rekening mee houden bij het prijs berekenen … oh zo!

Previous

Letterlijk te nemen

Next

Hotspot Shield

2 Comments

  1. olive

    gewoon dubbel, ziet ‘ie blijkbaar toch niet

  2. en of je gelijk hebt met zo’n arrogant mens!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén