mske had in het weekend de update van Norton Internet Security genegeerd. Die negeert ze zoveel ze kan want die maakt telkens problemen. Dus wou ze dat eens doen als ze meer tijd had, als er dan iets in de soep draaide dat ze tijd had om dat op te lossen.

Vanmorgen heeft Slow die update voor haar gedaan. Het is in de soep gedraaid. En mske zou vandaag een slagske doorgeven. Ze heeft een slagske doorgegeven nadat ze Norton internet Security uit de soep gehaald heeft.

Zodoende krijg ik nu pas de pc. Ze heeft tot nu toe zitten “harken”, zoals Slow het noemt als ze haar toetsenbord ranselt zodat het op een mitraillette lijkt.

Gelukkig zijn er slimme mensen die beter overeenkomen met die Norton dan wij. Zodoende weten wij nu eindelijk ook na al die jaren waaróm het bij ons altijd in de soep draait.