Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een slagske van niks

“Ik ga es een slagske doorgeven in ’t weekend” had mske gedacht, want met dat geloop hier wordt ze zo wat tegen gehouden in haren elan.

Vrijdagavond keek ze dan ook tevreden terug op ’t geleverde werk van die dag.

Zaterdag werd niks. Allerlei ander zaakskes die de aandacht vergden, en dat resulteert altijd in “geen zin meer”. mske beet door maar heeft uiteindelijk maar de helft gedaan van wat voorzien was.

En dan stond ze de zondag nog op met hoofdpijn ook.

Previous

Een kaartje met de post

Next

Nooit genoeg!

1 Comment

 1. 26-11-2007, 21:25:33
  Hallo!!!
  Mag ik dat hier nog zeggen ,’t is geen gekopieerd halloke hoor,echt eigenhandig getypt!
  Ach ik zie dat jij dat ook hebt. Je plant om die dag van alles te doen en ja halverwege merk je dat je andere dingen aan het doen bent ,en uiteindelijk ben je het beu en laat je de rest fdat je nog wilde doen ook maar liggen. Maar vandaag was ik flink :ik zou de was eens allemaal strijken en opruimen ,ook al de pulls van manlief eens nakijken of die nog over zijn vreetbuikje konden getrokken worden. En het is een keer gelukt zeg!
  Je snoepverhaal herken ik. Hier wordt ook alles vaag gezegd en dan is het niet dàt wat ze bedoelden,allé je weet toch wat ik graag eet…
  En het woord “werken” in de zin van werken laten uitvoeren mag hier niet meer uitgesproken worden. Na twee jaar rommel en vuil ,en wachten en kuisen enz. wordt er hietr niet meer “gewerkt”
  Ach ik ga ook eens proberen met open raam te slapen ,misschien helpt het ook tegen de kietelhoest in de zéér vroege morgen uren.
  Ik heb het hier al lezend naar mijn zin gehad! dank je wel en ’t was nog gratis ook,hahaha.
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén