Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gedaan met winnen

Toen de politie van St. Truiden zaterdag op de radio vertelde dat de regio Limburg ook te maken had met het probleem van de agressieve beller, dacht mske dat die zijn grondgebied aan het uitbreiden was, zeker toen Bollie ’s avonds zei dat ook zij zo een telefoontje had gekregen.

Vanmorgen stond er in het gemeentenieuws van Het Nieuwsblad dat de anonieme beller die honderden mensen uit Tienen, Hoegaarden en Landen opbelde met de mededeling dat ze een prijs hadden gewonnen, opgepakt is. Hij wilde zo klanten lokken naar zijn winkels hier over de taalgrens. De vier winkels werden gesloten door de Economische Inspectie.

Hopelijk is dat nu dezelfde als die van de Limburgse buren, dan zijn we er ineens vanaf.

Previous

Het wordt lente! Fototijd!

Next

Stukken en brokken en ander gedoe

1 Comment

  1. Han

    Er van af zijn, dat zou wel een hoofdprijs zijn hè?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén