Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De marionet

Een beetje later dan gepland hangt de marionet eindelijk op het voor hem voorbestemde plaatsje.

Bij het verhuizen van het blog was mske het berichtje tegen gekomen en ze was hem onmiddellijk gaan afhalen maar ze had hem niet onmiddellijk hersteld maar had eerst het blog voort verhuisd. Ondertussen had de marionet hier op het buro gelegen.

Gisteren was een geschikte dag. Het kapotte handje was al eerder gelijmd en de kleertjes waren ook al gewassen. mske zette zich aan het werk met touwtjes en knoopte. Ze nam de touwtjes voor de handjes wat te kort zodat hij zijn armpjes zou opsteken wat zou moeten verhinderen dat zijn handjes nog eens uit zijn mouwen tuimelen.

Toen heeft mske hem aan de balustrade vast gemaakt en hem heel voorzichtig door de stijlen laten zakken en warempel, door die kortere touwtjes lijkt hij wel te wuiven.

Maar mske zal hem toch nog eens naar boven moeten halen om hem definitief te bevestigen want met een touwtje rond een baluster, het is niet je dat.

Previous

Zonder de ei kapot te maken

Next

Vroeger

2 Comments

  1. ms

    Balusters is een beetje een pompeuze benaming voor de stijlen van de balustrade, maar aangezien ik het woord “stijlen” al had gebruikt koos ik maar voor baluster. Ons huis heeft zowieso geen dikkenek dus kan dat er voor één keer wel vanaf.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén