Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ambetante snotneuzen

Het klinkt betuttelend als organisatoren gaan beslissen een minimumleeftijd op te leggen. Maar anderzijds is het hoog tijd dat er ingegrepen wordt. En dat zeg ik niet omdat mske vindt dat die jongeren zich niet mogen amuseren, maar wél omdat mske vindt dat diegenen die de juiste leeftijd hebben zich mogen amuseren.

Maar alhoewel er allerlei wordt georganiseerd voor jongeren zijn ze er als de eersten bij om die zaken mee te pikken die nog voor hen niet zijn bedoeld. Zelfs die voor senioren. Want wat lezen we in de reacties op het artikel?

Daar is niks speciaals mee. Jongeren zijn ook niet echt welkom op het ***seniorenfestival in De Panne. Daar moet wie jonger is dan 18 jaar 20 euro toegang betalen, en senioren maar 9 euro.

 
Je moest als bompa maar eens op één van hún feestjes terechtkomen.

Previous

In het belang van het onderzoek

Next

Dubbel gebruik

5 Comments

 1. ms

  Ik heb Sloef maar laten schrijven want als ik het had moeten doen had het misschien wat giftiger geweest.

  Minderjarig! Dat woord betekent toch iets. Toch iets meer dan enkel niet naar de gevangenis te moeten bij misdrijfkes die iets erger zijn dan gewoon wat mispeuteren?

  Toen ik 18 was mocht ik pas uitgaan en dan nog enkel in de de gemeente zelf en om 12u moest ik al terug thuis zijn. Dat hoeft voor mij niet, dat is er over. Maar in die tijd vond ik het er ook over dat de plaatselijke zaal op dat ogenblik overspoeld werd door veertienjarigen -en jonger- en dat daarom alle anderen wegbleven, wij incluis.

  Er is eigenlijk niets meer waar je als volwassene naar toe kan – zelfs niet als het georganiseerd is voor volwassenen – waar er geen te jonge kinderen of jongeren rondhangen.

  En dan dat seniorenfestival in De Panne. dat wordt georganiseerd door Plopsa De Panne en Plopsaland is voor kinderen. En laat nu precies daar de begeleidende volwassenen meer mogen betalen dan de kinderen zelf. Zaakske in evenwicht zou ik zo zeggen.

  Eigenlijk zouden er geen regels moeten voor bestaan, eigenlijk zouden organisatoren zich daar niet moeten mee bezig houden, eigenlijk is dat aan de ouders, maar als die hun verstand (als ze dat al hebben) niet gebruiken, dan krijg je situaties als deze.

  En die drie sterrekes staan er als censuur want ik zou niet graag hebben dat er hier op het blog komen via een zoekfunctie op google op dat woord.

 2. ms

  @ Han,

  Ik had het over het drieletterwoord dat er stond ipv die sterrekes (te vinden in de oorspronkelijke reactie op het artikel).

  Dat rood van “Plopsa De Panne” is al een link naar dat seniorenfestival.

  Maar dat google erg groot gaat worden is een feit.

 3. en had je ook gezien dat wizzewasjes op de eerste pagina bij google search verschijnt???

 4. ms

  Euh … neen, ik ben toch een kieken zé, zulke dingen zie ik niet.

  Maar allee weeral een stukske beroemder.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén