Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De oude wereld

Slow en mske hadden zo eenvoudig mogelijk uitgelegd wat Bokrijk was.

Toen ze in het eerste huisje waar ze binnengingen van de vriendelijke bewoner een boekweitpannekoek kregen en die vriendelijke bewoner er bij zei dat hij er stroop op deed omdat er nog geen suiker bestond, wist Ella: “nu zijn we in de oude wereld hé”.

Dat het niet enkel een opmerking was bleek toen ze later nogmaals zei: “nu zijn we in de oude wereld hé” en op mijn bevestiging vervolgde met: “maar hoe geraken we er uit?”

Previous

Met de trein is lekker weg wezen

Next

Van dichtbij bekeken

1 Comment

  1. rinkel

    Slim kind! Ik heb me in Bokrijk eens luidop afgevraagd bij een verkleedde vrouw “da’s een pop zeker? ahnee toch niet, ahja, toch wel… OHNEE, TOCH NIET!” Gevolgd door luid gegrinnik van de omstaanders. Ik schaamde mij te pletter…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén