Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als het maar lawijt maakt

De eerste keer dat mske iets las op de internetgazet over “Vuvuzela” dacht ze dat het over een haar onbekende voetballer ging, wat niet verwonderlijk is want zoveel voetballers kent mske niet.

Toen ze enkele keren iets las over stadionverbod dacht ze dat Vuvuzela ergens een bekend personage was dat zijn manieren niet kon houden bij het bekijken van een voetbalmatch.

Toen ze echter las dat de VRT terug ouwe micro’s gaat gebruiken omdat die korter bij de mond worden gehouden zodat de vuvuzela’s gefilterd worden, kreeg ze zo precies toch door dat ze beter eens ging lezen in plaats van enkel de titels te bekijken.

Ze had het moeten weten, want ook Slow had het al over dat enerverend geluid gehad dat de ganse 90 minuten van een match aanhield en dan kijkt Slow nog niet naar alle matchen maar af en toe eens eentje.

Vuvuzela’s zijn toeters. Ach! En die produceren zo een 130 decibellekes. Ach!

En nu willen ze die vuvuzela’s verbieden, al wil de ontwerper ervan er nu gaan maken die maar 80 decibellekes geven. Kassa kassa niewaar.

mske wil een vuvuzela, … vermits ze haar politiefluitje niet meer vindt om te gebruiken bij ergerlijke telefoontjes.

Previous

Weet je dit weetje?

Next

Maar die brief kom weer die kan nie langer wach

2 Comments

  1. gettie

    Kunt ge het geloven?, ik dacht dat het eerst over een vulkaan in deen of dander exotisch land ging toen ik in de krant de titel zag “VUVUZELA maakt lawaai” haha. En ik die van mezelf vind dat ik nogal up-date ben, welwel viel dat even tegen!

  2. Han

    Heb er een, Olive heeft ‘m dichtgestopt met ander voetbaldinges van bij de boodschappen..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén