Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De geest van de groene bloempot

In de kelder stonden bloempotten, zo van die echte bloempotten van vroeger, in gebakken potaarde.

Eén of andere slimme heeft daar vroeger zo een mottig groen verfke opgezet dat natuurlijk afbladdert door in die kelder te staan. mske heeft zo bij tijd en wijle als ze iets wil doen waarbij ze ondertussen aan andere zaken kan denken al enkele van die potten van verf ontdaan.

Daarnet, Slow was een buskaart halen, zat ze met de pot en haar handen in de vuilzak die verf af te schrapen toen ze binnen geroefel hoorde. Ze sprong recht denkende dat Slow de deur naar de keuken niet had dichtgedaan en denkende aan de overschot van de pannenkoeken die nog op tafel stond af te koelen en ze dacht aan mij. Poeh! Net of ik pannenkoeken lust …

Niets!

Ze vertelde het aan Slow die vroeg of ze al binnen was geweest. Natuurlijk datte! mske heeft sebiet die pannenkoeken op veiliger plaatsen ondergebracht. Al wat kan roefelen kan een gevaar voor pannenkoeken betekenen.

Ondertussen natuurlijk niet meer. Slow en mske hebben die zelf al laten verdwijnen.

Previous

De post der zuchten

Next

Het zotte geweld

2 Comments

  1. Han

    Heb je wel je handen gewassen voor het eten Mske?

  2. ms

    Ik vraag me af : “heb ik wel gegeten nadat ik mijn handen heb gewassen?”

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén