Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stillekes

Het is stil waar ’t niet waait. Dat geldt zowel voor de skynetblogs als voor de warmte maar ook voor het gemis aan het vrolijke gesnater.

Zou het telkens weerkerende gemis na hun vertrek een herinnering zijn aan iets wat we het lege nest syndroom kunnen noemen? Dat komt telkens terug en net zoals we al vertelden is het gewend raken aan hun aanwezigheid makkelijker dan het gewend worden aan de stilte die ze achterlaten.

Moesten Slow en mske toch nog geopteerd hebben voor een kind? Ach neen, er is een tijd voor het opvoeden van je kinderen en er is een tijd om te genieten van je kleinkinderen.

Wat de warmte betreft … puf. En dat niet als commentaar op deze zomer, oh neen, wij klagen niet rap, maar Slow en mske hebben naar de koers gekeken en vergaten de overgordijnen hier dicht te trekken terwijl de zon in volle glorie op de ruiten scheen. “Eigen schuld, dikke bult” wordt in dit geval “kopke suf, lijfke puf”. Slow zit met een handdoek en gaat zich af en toe aan de kraan wat verfrissen en mske zit met één van de plantenspuitjes zichzelf te vernevelen.

De skynetblogs? Geen commentaar, behalve dat we toch blij zijn dat wij het onze volledig verhuisd hadden voor zíj begonnen te verhuizen. Stilte voor de storm?

Previous

Catastroficus op de autobus

Next

Het leed is geleden, de strijd is beslecht

6 Comments

 1. wij zitten hier al dagen met gekruiste vingers…

 2. ms

  Zou dat helpen ? Gekruiste vingers ? Te voet naar Scherpenheuvel gaan ! Dat zou ik doen.

 3. Han

  Belgen. Wat een volk. Ik had het moeten weten van de keren dat ik per auto naar Frankrijk ging, nog geen weg kunnen ze fatsoenlijk aanleggen laat staan internetportals onderhouden.
  En als je ziet wat ze van m’n blog hebben gemaakt zou je met een geweer ten strijde trekken. Te Paard!

 4. ms

  Tja ! Belgen wat een volk.

  Het volk dat overal mag gaan wegenbelastingen betalen maar er zelf geen mag heffen zonder teruggefloten te worden. En dat voor het knooppunt van het Europese verkeer. Wel, in dat geval zou ik zeggen dat iedereen maar in de putten moet rijden. Wij hoeven niet te betalen voor het zwaar wegentransport waar anderen rijk van worden.

  En Skynet … net omdat ze zijn wie ze zijn en omdat ze al jaren die blogs enkel gebruiken om meer sponsoring aan te trekken onder het motto : “zie eens hoeveel blogs” maar verder geen kaas gegeten hebben van minimale beleefdheid naar de bloggers toe, hebben wij de onze er weg gehaald. Als ik, als Belg zijnde, dat kon zien en met mijn ellebogen kon voelen dat dat “ooit” faliekant ging aflopen, dan konden alle andere volkeren, die op de Skynetblogs aanwezig zijn, dat toch ook. Of niet soms ?

  Mocht je niet zo anti-Belg zijn zou ik je nog helpen met dat ten strijde trekken, maar dat geweer zou ik thuis laten.

 5. het is verschrikkelijk… alle foto’s zijn verkleind, een ander design helpt een beetje en om dat weer helemaal naar het zin te krijgen vereist een behoorlijke html-kennis… droevig, heel droevig word je ervan

 6. ms

  Wel ja, een poosje geleden aankondigen dat je grotere foto’s ging kunnen laden. Om ze dan nu allemaal te verkleinen. Erg voor fotoblogs natuurlijk.

  Hopelijk geven ze nu de nodige uitleg om het goed te krijgen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén