Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gisteren

Wij hadden gisteren kunnen schrijven dat het 65 jaar geleden is dat een atoombom op Hiroshima viel, maar dat hebben we in het verleden al gedaan en al denken we daar wel aan, we gaan er geen jaarlijkse traditie van maken.

We hadden ook kunnen schrijven dat het gisteren zes jaar geleden was dat mske te maken kreeg met “het ding” en al hebben we dat nooit volledig in detail verteld, we gaan dat nu nog niet doen. Dat is ook verleden en al is het dan nog niet zo lang geleden en al dragen we nu nog sommige resultaten mee, het is niet meer van levensbelang al denkt mske er ook nog wel eens aan.

We hadden ook kunnen zeggen dat het gisteren geen snipperdag of vrije dag werd maar gewoon een omwisseling met vandaag omdat het gisteren mooi weer ging zijn en vandaag niet, zodat het vandaag werkendag is, maar gezien de hoogdringendheid van sommige klanten werd het maar een deeltijdse omwisseling. Slow en mske zijn op stap geweest maar daarna hebben ze gewerkt.

Wie nu een uitstap van jewelste verwacht zal bedrogen uitkomen. Na die bijna 7 jaren die Slow en mske hier wonen, waren ze namelijk nog nooit naar de markt in Hasselt geweest. Ik weet niet of het klaar en duidelijk uit al die jaren bloggen naar voor komt, maar Slow is een marktliefhebber, mske niet. In elk geval besloten ze gisteren naar Hasselt te bussen en te markten.

Eigenaardig is dat dat besluit eigenlijk voortkomt uit het feit dat ze geen auto meer hebben. Geen parkeerproblemen, geen miserie, zo vrij als een vogel, de uren van de bus uitgezonderd.

Voor zover dit eerste gedeelte. Als we alles ineens vertellen wordt dit te lang en moet ik straks te veel peizen wat ik nog kan vertellen.

Previous

Bwa …

Next

De patattencontroleur

2 Comments

  1. Hopelijk maakte de bus geen ommetje langs de markt van Tienen ha ha, want dan zou het een lange rit geweest zijn.

  2. ms

    Hij zou niet durven zeker?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén