Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zo af en toe

Wat een luxe kan het zijn niet op restaurant te zitten. Hoe zalig ongestoord je bruisend drankje zijn effect te laten hebben zonder te trachten discreet te zijn, zonder dat je moet rondkijken of iemand het hoorde en of het niemand stoorde.

Hoe heerlijk niet te moeten opletten voor kleine oren en de vraag: “hallo? Met de boerderij?

Kort gezegd, de natuur voluit zijn gang te laten gaan en te genieten van het bevrijdende gevoel.

Previous

Moraalzwetsers

Next

De boer door de jaren heen

9 Comments

 1. Euhmm…van mij mag Áxel nu ongeveer wel stoppen met die natuur zijn gang te laten gaan hoor!
  Ik weet trouwens niet of ik dat ooit al op m’n blog schreef, maar dit herinnert me aan het verhaal dat m’n ouders eens vertelden…toen ze, heel jong nog, eens in een restaurant gingen eten met m’n vaders baas en zijn vrouw. En midden onder de maaltijd sprong die vrouw op, met een rood hoofd, en begon in een soort van paniek naar de deur van het restaurant te rennen, kwam er toen achter dat de toiletten helemaal aan de andere kant waren en rende dat hele stuk toen weer terug…en al die tijd alsmaar tetterend van achteren uit hahahahaha als een mitrailleursalvo zo zei m’n vader! hahahahahaa! Wat zal dat een grappig etentje verder nog geweest zijn hè, opgelaten vooral hahahahahaa!

 2. Dat mag best Ms-ke … ! Op tijd en stond alles loslaten en gewoon genieten. Moet kunnen zenne !
  Trouwens,
  wat de natuur betreft,
  kan het bij mij de laatste tijd niet op … ))

  Zwaai zwaaaaaaaaaai …

 3. ms

  Eigenlijk had ik het over de natuurlijke opwellende uitlatingen, meer bepaald boerkes.

  Het betreffende prentje kon ik nog niet zetten omdat ik nog niet gevonden heb hoe ik de achtergrond transparant moet maken met deze versie van Microsoft. Maar het komt er wel.

  Beter idee ! Ik maak gewoon vanavond een ander postje over het onderwerp, hopelijk mét prentje.

 4. Ja dat isd waar,drink maar eens een glas spuitw

 5. hé wat gebeurt er nu….
  opnieuw dan maar: ja dat is waar,drink maar eens een groot glas spuitwater…je zult de boer moeten spelen….en dat kan zo’n deugd doen.

  Ik zou dat ook wel eens willen weten hoe je achtergronden kunt transparant maken ,want dat heb ik tot nu toe nog niet gevonden.

 6. ms

  Ik maak zo goed als alle achtergronden transparant. Bij de oude pc kende ik dat natuurlijk. Toen had Slow op de pc versie 2007 en daar wist ik niet hoe ’t moest. Nu heb ik 2010 en vind het ook niet zo direct terug.

  Denkelijk ga ik mijn oude pc nog eens opstarten en dan via een zoekfunctie trachten het terug te vinden.

 7. Have a drink or three, they are on me

 8. Oooh…ik twijfelde nog waar het gas uit was gekomen hahahahaha maar bij beide zijden kan het fijn opluchten!

 9. ms

  @ Danique : proost !

  @ mizzD : het is natuurlijk en het lucht op maar het is onbeleefd …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén