Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het wiebelt maar het silicoont niet meer

Soms is het wel eens van lange duur, maar het komt uiteindelijk toch in orde.  En als we zeggen “lange duur” dan bedoelen we wel degelijk “lange duur” en niet het ophangen van de bel dat toch ook al een poos hangende was.

Neen, we hebben het over badeendjes.

Ondertussen waren die echt wel goed droog hoor Han, maar er was een ander probleem. Het probleem van de silicone namelijk. Hier stond wel een siliconebus maar dat vond mske eigenlijk zo zunne om die aan te breken voor enkele propkes in de badeendjes.

Maar nu was die bel ook daar. Zodoende zou Slow efkes die bel ophangen en de badeendjes soigneren. Maar die silicone die deed het niet.  Slow kwam binnen en toonde mske het etiketje dat er op gekleefd zat.  Niet moeilijk dat dat ding het niet deed. Op dat kleverke stond een naam van een winkel uit mskes vroegere dorp en dan te bedenken dat wij hier al zeven jaar wonen.  Slow heeft eens -gewoon om weten, die bus opengesneden en hield een rol wiebel in zijn handen.

Zodoende stapten ze de volgende dinsdag in Tienen aan de GB bricocenter af en kochten een nieuwe bus. En dan ja, veel werk en een klein beetje vergetelheid maakten dat die bel er voor het weekend nog niet hing. Tot mske ineens die badeenden in ’t oog kreeg en besloot dat het er moest van komen. Ah ja, als die badeenden met de auto mee naar huis konden moesten die niet achter op de fiets.

Zodoende heeft Slow zondag, terwijl Amke en Ella en mske met papjeemasjee aan het pasjteren waren, ook gepasjterd. De bel hangt en de eendjes zijn opgestopt.

Al bij al was het nog de moeite niet om een nieuwe bus silicone voor aan te spreken, maar ze kunnen uiteindelijk niet blijven wachten.

Previous

Drukke bedrijvigheid in het weekend

Next

Met mijn gedachten in de wolken

3 Comments

  1. ’t Werd wel tijd dat die eendjes hun gaatjes gestopt werden!Ondertussen waren die “ingewanden “vast en zeker al helemaal droog.Nu zijn de kindjes ook happy en hangt er weer een echte bel en is het niet meer “de bel doet het niet” zoals in het TV verhaal. Maar nu verder zoeken waarvoor je die siliconenkit nog kunt gebruiken vooraleer die opgedroogd in de buis zit!-

  2. gettie

    Het is dan wel spijtig dat die badeendjes niet meer kunnen “splatchen of spritsen”, want dat is toch uiteindelijk het plezantste als de kinnekes in het bad zitten, allez, hier dan toch.Zijn nieuwe badeeendjes niet beterkoop dan een siliconekit?? Hier zijn ze ook al kontent met een lege bus van zwitsal in het bad of de visjes van lego/playmobil, zelfs doosjes en busjes van tupperware haha.
    Hoera voor de belknop die dan toch werkt nu.

  3. Een rol wiebel…ik krijg daar héle rare gedachten bij hahahahahahahaaa!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén