Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

15 little ducks went out to play

Vorig jaar, Slow en mske hadden de auto nog, waren ze samen met Slow’s zus daar ergens in haar buurt op een rommelmarkt. Een grote en interessante rommelmarkt. Allemaal mensen die eigen spulletjes verkochten en geen handelaars.

Dat ene interessante namen ze niet mee omdat Slow’s zus beweerde dat ze er één had, die ze niet nodig had, maar dat blijkbaar wel onder dezelfde naam thuishoorde maar niet was wat mske wou.

Maar daar was een kraamke en daar stonden allemaal badeendjes. Die waren ingepakt. Sommige in een zakje van drie, ander in een zakje van vijf en nog andere in een zakje van één, twee, veel. Het was toen net voor de periode dat de badeendjes niet meer in het bad mochten bij Amke en Ella.

mske bracht zo een zakje met onbestemde inhoud mee. Ze waren met vijftien. mske zette ze hier op de rand van het bad.

Amke keek de keer daarop dat ze hier waren naar de eendjes en zei: “oooh” maar ze zei ook wat mske zelf ook al had gedacht, namelijk, dat ze met drie zulke zakjes, de ganse rand van het bad hadden kunnen vol zetten.

Gisteren was de rommelmarkt. Slow en mske treinden naar Slow’s zus en ze gingen naar die rommelmarkt. Maar die was niet meer zo groot en zo interessant. Was het omwille van het feit dat het een zaterdag was? Was het omwille van Koninginnedag? Wie zal het zeggen. Maar dat waren de redenen waarvan de organisatoren zelf hadden dachten dat ze de oorzaak waren.

Jammer Amke, ze zullen met hun vijftienen de dienst moeten blijven uitmaken.

Previous

De trein naar Landen had twee minuten vertraging

Next

De ervaren vallers waren het land uit

5 Comments

 1. eendjes blijven het goed doen
  vorig jaar ging ik met een vriendin op eendjesvangst op de kermis, haha, bekijks hadden we wel

 2. bea

  Zo gaat dat, altijd als het te laat is besef je dat het meer mocht zijn

 3. jammer maar de tijd terug draaien kan niet meer!Ach 15 is toch al een hele rij !

 4. Gettie

  En die 15 little ducks hebben toch graag hun familie, neefjes en nichtjes rond zich, dan zijn er geen open plaatsen in de badrand. Dus zoeken en kopen hé mske. Ik zal her en der proberen mee te loeren en slagje slaan, want een hele rij is nog geen badrand vol hé Magda.

 5. Heb een zus die ze spaart..speciale…we hebben wat afgezocht in Londen toen we daar waren!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén