Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Smoelen trekken

mske heeft het weer te voorschijn gehaald. Toen ze die dag de uitgroei zag en in de spiegel keek, besloot ze dat er iets moest veranderen. En wat haalde ze te voorschijn? Haar boekske met gelaatsgymnastiek, tiens. In tien weken tien jaar jonger, jaja! Ze heeft dat vroeger nog gedaan, maar telkens de lucht naar beneden kwam, viel ze stil.

mske is niet zinnens om nog eens stil te vallen. Ze heeft namelijk de strijd aangegaan met onderkinnen en hangwangen.

Oh ja, en gisterenmorgen, net voor ’t douchen, heeft ze in een bevlieging haar haar vanachter ook kort geknipt. In de zijkanten had ze zo al eens de schaar in gezet. Ze ziet er nu al tien jaar jonger uit.

Previous

Beschermd: Slikkieleaks

Next

Verluchting

12 Comments

 1. De plaatjes zijn leuk, maar moet zeggen dat ik een paar fotootjes van jou, al oefenende, nog wel leuker gevonden zou hebben hehe!

 2. ms

  HA ! Dat zal wel. Vóór ik dat boekje had trachtte ik die ventjes te imiteren. Maar de oefeningen in het boekje zijn wel iets minder spectaculair om zien.

 3. Max

  Tien jaar jonger, dan zie je er nu 32 uit !?!

 4. ms

  Zoiets daaromtrent.

 5. Mske,werd je niet bang van jezelf als je die oefeningen deed.Die ventjes zien er anders niet zo ’n leukerds uit!
  De vierde trekt een beetje op ” de schreeuw” en die laatste is een biggest hamburger gaan eten(heb je die reclame al gezien? Iedereen zou zo eentje moeten eten ,dan lopen de mensen allemaalrond met een “big smile” .Allé of wat er moet voor doorgaan, ! )

 6. nog iets,waarom geen fotootje van die geknipte achterkant?

 7. ms

  @ Magda : na 56 jaar weet ik dat ik ongevaarlijk ben.

  Foto’s ? Niks te foto’s. Slow heeft die uitzonderlijk mogen filmen omdat ik zelf wou zien hoe het er uit zag.

 8. ik vind dat slow echt wel die gezichtsgymnastiek van jou eens moet filmen, dan weten we of we het goed nadoen hé, zo’n tekeningske zegt niks

 9. ms

  Hahaha ! Je kan natuurlijk ook het boekske kopen !

 10. liliane

  Eindelijk nog is bij gelezen.
  Veel plezier met je gezichtsgymnastiek, als je er tien jaar jonger uit zie wil ik dat ook wel eens proberen

 11. Gettie

  Gelukkig laat je je niet onder druk zetten om beeldmateriaal te leveren mske, je doet het tenslotte voor jezelf hé die grimassen in de ochtenduren.
  Ik zeg ook niet tegen anderen “vandaag ben ik in zwembad x of y of z te bewonderen”, ik ga zwemmen omdat ik dat wil en niet omdat ik bewonderd wil worden hahahahahahaha (en heel kleintjes voeg ik er aan toe : gelukkig maar voor de bewonderaars!!!!)

 12. ms

  @ Liliane: persoonlijk vind ik dat het zichtbaar is, dat het dus wel degelijk werkt. Of ik er dan ook tien jaar jonger ga uitzien is natuurlijk een ander paar mouwen. Ik weet niet meer van waar ik het boekje heb. Het staat wel te koop op internet.

  @ Gettie: dat is het juist. Er waren ooit mensen die beweerden dat ik alles op dat blog vertelden. Ze moesten eens weten. Maar als ik ergens naartoe ga zal ik dat ook niet op voorhand zeggen, wel achteraf over vertellen.

  Het feit dat bepaalde gegevens bekend zijn, maakt al dat ik niet vrijuit over bepaalde dingen kan vertellen, zoals bvb. woordelijk aanhalen wat de politie (zie volgende postje) woordelijk tegen mij zei.

  Wat dat zwemmen betreft, ik heb het er al meer over gehad, hier in Landen zijn er wel “bewonderaars”. Griezelige venten !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén